Sajnos kicsit várni kell még az első palackra is, de a tervek alapján már most díjakat jósolnak a különleges italnak.
Az itóka összetétele legkevesebb 51 százalékos kukorica cefréből készül – írja a Roadster.hu De tényleg használható a pattogatott kukorica akár egy whisky alkotóelemeként? A 15 Stars mögött meghúzódó családi vállalkozás úgy gondolja, hogy erre minden esély megvan.
Hozzávetőleg három esztendővel ezelőtt Rick és Ricky Johnson úgy döntött, hogy megpróbál bourbont létrehozni egy olyanfajta szabadalmaztatott kukoricából, amelyet popcornként fogyasztanak és kizárólag Kentuckyban, Indianában és Illinoisban termesztik.
Az alkohol 70 százalék kukorica, 18 százalék búza és 12 százalék árpamaláta cefréből áll. Az ital egészen addig tölgyfahordókban érlelődik, amíg készen nem áll palackozásra.