A konyhai ragacsos csatatér egyik fő kiváltó oka a tojás sárgáját megszerzendő művelet közben a két tojáshéjjal, vagy csészével elkövetett bénázás. Ez mostantól megváltozik, ugyanis a Yolkfish annyira leegyszerűsítette ezt a folyamatot, hogy hozzá képest a tojás feltörése is sziszifuszi munkának tűnik.
De mit kell vele csinálni?
Nincs más dolgunk, mint fogni ezt a szilikon aranyhalat, kicsit összenyomni és a feltört cuccból kiszippantani vele a sárgáját és tadamm, kész is.
Az egész tényleg nem tart tovább, mint néhány másodperc és a konyhánk is érintetlen marad.
Pofátlanul olcsó
Ráadásul a Yolkfish még csak nem is drága, egy pár ezer forintos tétel, ami pillanatokon belül visszahozza az árát, ha csak belegondolunk abba, hogy mennyi dühöngve takarítást spórol meg nekünk.