A napokban írtunk arról, hogy mire érdemes figyelni sonkavásárlásnál. Cikkünkből kiderül többek között, hogy az egyik legnépszerűbb húsvéti élelmiszernek már a címkéjére is fokozott figyelmet kell fordítani.
A húsvéti sonka kiválasztásával azonban még korántsem dőlhetünk hátra. Ahhoz, hogy az ünnepi asztalra a legfinomabb falatok kerüljenek, a konyhában is fontos feladat vár ránk, nevezetesen a sonkafőzés. Természetesen ahány ház, annyi szokás, mindenki a saját ízlése és meggyőződése szerint választhat a különféle módszerek és “szakácstrükkök” tárházából.
Mi most Orbán Viktor húsvéti receptjét mutatjuk meg. Comb vagy kötözött?; babér vagy boróka?; fehérbors vagy feketebors?; fatüzelés vagy gáztüzelés?; kiáztatás vagy azonnali főzés? – veszi sorra és válaszolja meg a kormányfő az alapkérdéseket a délelőtti órákban a közösségi oldalára feltöltött Húsvéti kérdések és válaszok című videójában: