Az Ooni Koda gázzal működő pizzasütőt úgy tűnik, nem csak pofonegyszerű kezelni, de hihetetlenül villámgyors sebességgel is dolgozik.
Gyakorlatilag alig egy perc alatt készíti el a hagyományos olasz pizzákat. Azért érdemes ezen utóbbi részt kiemelni, mert a tészta vastagsága értelemszerűen befolyásolhatja a sülési időt, de ha a felénk preferált vastagabb verziónak akarnánk nekiállni, az Ooni Kodával az is maximum pár perc alatt elkészülhet.
Nem kell vele bíbelődni
Külön jóság, hogy a pizzasütő készülék összeszereléséhez nem kell ezermesternek lenni, vagy órákon át káromkodni a használati utasítás fölött, elég simán csak kicsomagolni a cuccot és már vihetjük is a kertbe felállítani.
A sütő felmelegítéséhez sem kell több negyed óránál és szabályozható a hőmérséklete, ami ha maximumra húzzuk, eléri az 500 Celsius fokot. Természetesen az Ooni Kodában nem csak pizzát lehet sütni, tökéletesen alkalmas még halak, zöldségek, illetve steakek elkészítésére is.