Amerikában 58, idehaza pedig 35 éve, azaz a kezdetektől ugyanazzal a recepttel, összetevőkkel és módszerrel készítették el a McDonald’s a népszerű hamburgereit. A technológia fejlődése miatt ezek most a világ összes gyorséttermében megújultak – írja a Portfolio.
A mostani változtatás a népszerű sajtburgert, a Big Mac-et és a sajtos McRoyal-t is érinti. Ezentúl másképp fogják például a marhahúst megsütni. Az új folyamat miatt a húspogácsa még forróbban kerül majd a gyorsétterem szendvicseibe.
A Sajtburger és a Big Mac esetében nem csak a sót és borsot szórják rá a grillen a húspogácsára, hanem a hagymát is.
Az étteremlánc szerint ettől az ízük karakteresebbé és zamatosabbá válik.
A módosításnak azok is örülni fognak, akik szeretik az olvadt sajtot, ugyanis a forróbb hús és a konyhatechnológiai változások miatt a marhahúsos burgerekbe kerülő sajt is még olvadtabb lesz.