A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
Semjén Nóra kolléganőnk három üzletben – Tesco, Penny, Lidl – saját márkás sonkát, sajtot, vajkrémet/szendvicskrémet vásárolt, míg két másik boltban járva középkategóriás, majd felsőbb kategóriás élelmiszereket választott, hogy kiderüljön, hol éri meg a legjobban beszerezni ezeket a termékeket. Miután elkészültek a szendvicsek, Nóra a kislányával, Lillával együtt kóstolt és értékelt. Vajon mennyire van összefüggés az ár és a minőség között?
Mielőtt megveszed
Szubjektív termékteszteken alapuló sorozatunkban arra keressük a választ, hogy érdemes-e sokat költenünk egy-egy ismertebb vagy prémium élelmiszerre, netán az olcsóbb a jobb?