Los Angelesben, Seattle-be, Phoenixben és Las Vegasban már megkóstolhatják a vendégek az új recept szerint készült hamburgereket, amiket a jövő év elejéig szeretnének szélesebb körben bevezetni – írja a CNN.
Így változnak a népszerű hamburgerek
A hamburger zsemléje az eddiginél is puhább, a sajt pedig nyúlósabb lesz a gyorsétteremlánc ígérete szerint. A hagyma az eddigiektől eltérően közvetlenül a grillről kerül majd a szendvicsekbe, a Big Macben pedig a mostaninál több szósz lesz.
A most bejelentett változás a Big Macre és a McDouble burgerre, valamint a klasszikus sajtburgerre, a dupla sajtburgerre és a sima hamburgerre vonatkozik.
Chad Schafer, a cég vezető séfje szerint a sütési folyamatokban tett apró módosításokkal még ízletesebbek lesznek a hamburgerek.
A cég azért változtat a mostani recepteken, hogy a későbbiekben növelni tudják az eladások számát. Pedig így sincs okuk panaszkodni. Az Egyesült Államokban azokban az üzletekben, melyek legalább 13 hónapja működnek, 5,9 százalékkal emelkedett az eladás mértéke 2022 utolsó negyedévében. Az emelkedés éves szinten ennél is nagyobb, 10,3 százalék volt.