A First vagy Business osztályon utazók számára az első ünnepi fogás a citromos és fűszeres garnélarák, édesköménysaláta és koktélmártás, vagy klasszikus lazac gravadlax, ezt a sült pulyka gesztenyetöltelékkel, pulykaszalonnával, paprikás burgonyával és krémes kelbimbóval, valamint áfonya jus lié-vel követi. Az idei kínálat egyik különleges fogása az áfonyaszósszal leöntött sült pulyka, amelyet borsóval, sült burgonyával és serpenyőben sült füstölt csirkekolbásszal tálalnak, az ünnepi lakomát pedig mandarinkompótos csokoládéhab zárja – írja az AIRportal. A forró csoki sem maradhat el az ünnepi időszakban, ám nem csupán a fedélzet, hanem a dubaji reptér Emirates várói is karácsonyi finomságokkal teltek meg: sült pulykát, amelyet zöldségek, sült újburgonya és gesztenyetöltelék kísér.
Az ünnepi desszertek közt hagyományos pite, karácsonyi kalács, karácsonyi gyümölcspuding cseresznyekompóttal, valamint sült körte gyömbéres morzsával és diplomatakrémmel is helyet kapott.