Újabb híres étterem zár be a Dunántúlon - meglepő dolgot tesznek a búcsú előtt!
Négy hét múlva, március 31-én a móri Öreg Prés Étterem bezárja a kapuit – jelentették be a tulajdonosok a vendéglátóhely Facebook-oldalán.
“2021 januárjában vettük át az étterem kulcsát és azóta együtt éltük meg veletek a gasztronómia örömeit, a közös pillanatokat, az ünnepeket, a hétköznapok apró csodáit. Az elmúlt négy év tele volt ízekkel, élményekkel, kihívásokkal, fejlődéssel és rengeteg szeretettel” – olvasható a bejegyzésben, amit az fmc.hu vett észre.
A tulajdonosok kiemelték, hogy az étterem számtalan eseménynek adott otthont, és a legnagyobb elismerések között tartják számon a szakmai sikereiket,
köztük a Michelin Guide ajánlást, ami hatalmas büszkeséget jelent számukra.
“A vendégeink nélkül mindez nem lett volna lehetséges. Köszönjük a támogatásotokat, a visszajelzéseiteket, a mosolyaitokat, a hűségeteket! Köszönjük a kollégáinknak, hogy szenvedéllyel, elhivatottsággal és fáradhatatlan energiával dolgoztak minden nap azért, hogy az Öreg Prés több legyen, mint egy étterem – egy hely, ahol otthon érezhetitek magatokat” – írják a posztban.
Mint tudatták, bár az étterem ezen története lezárul, szeretnék, ha az utolsó hónap nem a búcsúról, hanem az ünneplésről szólna. Márciusban számos izgalmas programmal és különleges ajánlatokkal várják a vendégeket, hogy méltóképp zárják le ezt az emlékezetes fejezetet.
Egyre több vendéglátóhely zár be
Hétfőn számoltunk be róla, hogy 37 év után bezárt az egykori Bagoly Csárda és Panzió is, ami ugyancsak a Dunántúl egyik meghatározó étterme volt. Nemrégiben arról is írtunk, hogy 32 után lakat került Szeged ikonikus szórakozóhelyére, de 15 év után elbúcsúzott a vendégektől a budapesti halászcsárda is.
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Getty Images