Miért csökkentik a tejtermékek az antibiotikumok hatékonyságát?
A tejtermékek, például a tej, sajt és joghurt, jelentősen csökkenthetik bizonyos antibiotikumok hatékonyságát. A kalcium- és magnéziumionok, amelyek a tejben találhatóak, kötődhetnek az ...
planetz.hu2 órája
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Ön lecserélte télre az autó gumijait?
tudas.hu15 órája
A Peugeot nem ül fel a retróvonatra
autopro.hu1 napja
Ne felejtsd el éjszaka átállítani az órád!
player.hu1 napja
Új magyar légitársaság indulhat, de van egy csavar a történetben
igenyesferfi.hu1 napja
Az elkobzás nem elég: teljesen betiltják a mobiltelefonokat az iskolákban
penzcentrum.hu1 napja
Döntött a kormány a Liszt Ferenc Repülőtérre vezető útról!
autonavigator.hu2 napja
Attól, hogy egy Uaz felborul, még mehet tovább
player.hu4 órája
Továbbra is a Vivo vezeti a kínai okostelefon piacot
androidportal.hu18 órája
Még inkább a kerékpárosoknak fog kedvezni a Nagykörút?
autonavigator.hu1 napja
Kína leállítaná a kínai gyártók EU-s terjeszkedését
autopro.hu1 napja
Véget ért a Nemzetközi Űrállomáson rekedt űrhajósok kálváriája
infostart.hu1 napja
400 km elektromos hatótáv egy hibriddel?
villanyautosok.hu1 napja
Bemutatkozott az Oppo Find X8 és a Find X8 Pro Kínában
phonebazis.hu2 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva