Zöldség, ami gyümölcs: a rebarbara

Tavasz végén jelenik meg a piacokon csinos kötegekbe fogva, a pirosas-zöldes levélnyelek tömege, a rebarbara.

Sokan szinte észre sem veszik, mások nem ismerik, elmennek mellette, nem tudják, mi mindenre lehetne felhasználni.

A friss, roppanva törő rebarbaraszárak közül a pirosas színűeket válasszuk, ezek általában ízesebbek, mint a zöld fajták!

A r

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás hosszú évek óta kollégák, akiket a szakmájukon kívül az is összeköt, ahogy a világról, a mindennapok történéseiről és a társadalmi szerepvállalásról gondolkodnak. A két előadó a színházon és a közéleten kívül mesél arról is, hogy mit lehet kezdeni a gyerekkori traumákkal, milyen segítséget nyújthat a humor és milyen terveik vannak a jövőre nézve!
0 seconds of 48 minutes, 20 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
48:20
48:20
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Attila a zátonyon

aquamagazin.hu2 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves