Vajpuha hús, könnyű bundában: így készül a klasszikus párizsi szelet!
Ha ételekről van szó, a rántott hús a legnagyobb favorit kicsiny hazánkban, szinte nincs olyan – húsevő –, aki ne szeretné a panírozott, kívül ropogósra sült, belül omlós szeleteket.
mindmegette.hu8 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Sült alma fahéjas habbal: a téli esték egyik kedvenc édessége
mindmegette.hu7 órája
A tökéletes tükörtojás titka a teáskanál
vince.hu8 órája
Betiltották a nagyüzemi állattartást egy amerikai városban
prove.hu10 órája
Annyit futott egy 55 éves nő, hogy bekerült a rekordok könyvébe
holmozogj.hu10 órája
A Balatonban nyugszik az első magyar tengeralattjáró
aquamagazin.hu22 órája
Ki nem találnád, miért vannak a férfiak inggombjai más oldalon, mint a nőké
metropol.hu1 órája
Alacsony neutrofilszám a leleten - mikor jelez betegséget?
babanet.hu10 órája
Ebből az ételből egy falat is rákot okozhat - A Koi Pla veszélyei
travelo.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva