Vajpuha hús, könnyű bundában: így készül a klasszikus párizsi szelet!

Ha ételekről van szó, a rántott hús a legnagyobb favorit kicsiny hazánkban, szinte nincs olyan – húsevő –, aki ne szeretné a panírozott, kívül ropogósra sült, belül omlós szeleteket.

Akinek azonban nem bírja a gyomra a zsemlemorzsát, annak csodálatos alternatíva lehet a csupán tojásba és lisztbe forgatott párizsi szelet.

Mutatjuk videón, hogyan les

mindmegette.hu1 éve
Tovább olvasom
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
Sokakat foglalkoztathatott a kérdés: miért négyzet alakú lyukak vannak az USB-csatlakozók felületén? Most fény derül a válaszra.
0 seconds of 1 minute, 13 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:13
01:13
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves