Vajpuha hús, könnyű bundában: így készül a klasszikus párizsi szelet!
Ha ételekről van szó, a rántott hús a legnagyobb favorit kicsiny hazánkban, szinte nincs olyan – húsevő –, aki ne szeretné a panírozott, kívül ropogósra sült, belül omlós szeleteket.
mindmegette.hu7 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Jönnek az új hipertraffipaxok, máris tiltakoznak az autósok
kertesrecept.hu6 órája
4 rossz szokás, ami károsítja az agyat
koloknet.hu19 órája
Csülök, libacomb és forralt bor a balatonalmádi strandon
balatonica.hu12 órája
Hogyan távolítsuk el a vízkövet a csapból?!
habostorta.hu16 órája
Ki tudja megoldani Einstein rejtvényét?
raketa.hu16 órája
Mennyi ásványi anyag rejtőzik egyetlen szem aszalt szilvában?
tulipgardencafe.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva