
Vajpuha hús, könnyű bundában: így készül a klasszikus párizsi szelet!
Ha ételekről van szó, a rántott hús a legnagyobb favorit kicsiny hazánkban, szinte nincs olyan – húsevő –, aki ne szeretné a panírozott, kívül ropogósra sült, belül omlós szeleteket.
Akinek azonban nem bírja a gyomra a zsemlemorzsát, annak csodálatos alternatíva lehet a csupán tojásba és lisztbe forgatott párizsi szelet.
Mutatjuk videón, hogyan les
1 éve
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
Sokakat foglalkoztathatott a kérdés: miért négyzet alakú lyukak vannak az USB-csatlakozók felületén? Most fény derül a válaszra.
0 seconds of 1 minute, 13 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9