Vajpuha hús, könnyű bundában: így készül a klasszikus párizsi szelet!

Ha ételekről van szó, a rántott hús a legnagyobb favorit kicsiny hazánkban, szinte nincs olyan – húsevő –, aki ne szeretné a panírozott, kívül ropogósra sült, belül omlós szeleteket.
mindmegette.hu2 éve
Tovább olvasom
A Kolorádón kérdeztük a fesztiválozókat, kell-e spórolni a szórakozáson
A Kolorádó Fesztivál zárónapján a pénzügyi tudatosságról kérdeztük meg a bulizókat.
0 seconds of 3 minutes, 11 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24
00:00
03:11
03:11
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Nagymamaféle krumplis pogácsa

streetkitchen.hu21 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves