
Vadvirágos palacsinta – gluténmentes verzióban is
Az egész a bodzás palacsintával kezdődött.
Nagyanyám sütötte mindig, amint odaértünk hozzá a nyári szünetre.
Később aztán Lujzi Tante jóvoltából megismerkedtem az ibolyás, a százszorszépes palacsintával, a vajas-zamatos turbolyással, és onnan már nem volt megállás.
Mert a palacsintát mindenki szereti, és mindig van valamilyen friss vadvirág, ízes v
2 hónapja
Európa rejtett tengerparti úti céljai
Több mint 50 európai strandot elemeztek, így született meg a rangsor Európa legkevésbé zsúfolt tengerpartjairól.
0 seconds of 2 minutes, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9