Vadas marha zsemlegombóccal Kornél konyhájából
Vadast mindenhol főznek, és általában örök vita tárgya az elkészítés módja. Hivatalból, a szakácsok oktató receptjében a leszűrt főzőlevet szokás tejföllel behabarni, és a húsokra szűrni.
nosalty.hu10 órája
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
5 elfeledett, csodaszép lánynév, amit ma már csak kevesen adnak a babájuknak
babanet.hu18 órája
Mit kell tudni a vaddisznóról?
haziallat.hu2 órája
Ólom van a fahéjban, de a római köménnyel is baj van
magyarmezogazdasag.hu11 órája
Most éri meg jakuzzit venni!
spatrendonline.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva