
Vadas marha zsemlegombóccal Kornél konyhájából
Vadast mindenhol főznek, és általában örök vita tárgya az elkészítés módja.
Hivatalból, a szakácsok oktató receptjében a leszűrt főzőlevet szokás tejföllel behabarni, és a húsokra szűrni.
Abban még csak zöldség darabka sem lehet, tiszta, bársonyos állagot kell kapnia... Az üzemi konyhák által előidézett beidegződés révén viszont sok helyen belepass
9 hónapja
A címlapon fut
A világ 7 legszebb épülete, amit egyszer az életben látni kell
Válogatásunkban a világ 7 legszebb és legkülönlegesebb épülete szerepel – a több ezer éves piramisoktól a modern mérnöki bravúrokig.
0 seconds of 1 minute, 42 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A nagy túró rudi-teszt
06:43