Vadas marha zsemlegombóccal Kornél konyhájából

Vadast mindenhol főznek, és általában örök vita tárgya az elkészítés módja.

Hivatalból, a szakácsok oktató receptjében a leszűrt főzőlevet szokás tejföllel behabarni, és a húsokra szűrni.

Abban még csak zöldség darabka sem lehet, tiszta, bársonyos állagot kell kapnia... Az üzemi konyhák által előidézett beidegződés révén viszont sok helyen belepass

nosalty.hu9 hónapja
Tovább olvasom
A világ 7 legszebb épülete, amit egyszer az életben látni kell
Válogatásunkban a világ 7 legszebb és legkülönlegesebb épülete szerepel – a több ezer éves piramisoktól a modern mérnöki bravúrokig.
0 seconds of 1 minute, 42 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy túró rudi-teszt
06:43
00:00
01:42
01:42
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves