Tejbegríz rántva
Gyermekkorom csemegéje. Dédnagymamám gyakran készítette. Tartalmas leves után második fogásként is kínálhatjuk. A tojástól könnyű lesz és kicsit megnő az olajban, a gríz pedig ropogós ...
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu4 órája
Tenyérnyi óriáspókok ezrei szabadultak el ebben az európai országban
travelo.hu1 órája
Mekkora a szegénység Magyarországon, ki számít szegénynek?
hovege.hu2 órája
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva