Te is sokat tehetsz a fenntarthatóságért – A maradékmentés kezdő lépései
Zöldséghéjból alaplé, reteklevélből pesztó? Simán! Reméljük, a cikk olvasása után te is észreveszed a konyhai maradékokban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
wmn.hu3 éve
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu20 órája
Töltés
Kapcsolódó
A borzongás vára, vagyis a „Vérgrófnő” története
uniside.hu4 órája
Ropogós bacon: a séf elárulta, hogyan lesz 4 perc alatt tökéletes az étel
mindmegette.hu21 órája
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu08:45
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu11 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva