Szuper vacsora: így készítsd el Brazília krémes halas raguját, a moquecát!

A raguk a hidegebb hónapok egyik nagy kedvencei, hiszen amellett, hogy átmelegítik az embert,kifejezetten laktatóak is. Ezt persze Brazíliában is jól tudják, ahol az egyik legnépszerűbb ...
drive.hu3 hónapja
Tovább olvasom
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
04:26
00:00
07:31
07:31
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves