Szárazbab, lencse, csicseri: 5 lépés, amit sose hagyj ki, ha velük főzöl
Száraz hüvelyesekkel ugyan macerásabb főzni, mint konzervekkel, de sokkal inkább megéri ezt az utat választani íz, tápérték és állag szempontjából. Ha így teszünk, az alábbi lépéseket ...
nosalty.hu22 órája
Még több friss hír
Ezzel a pár egyszerű trükkel könnyedén életben tudjuk tartani zöldfűszereinket
hamuesgyemant.hu1 napja
Az egyik kedvencem: Szilvás lepény, olcsó és nagyon finom, ráadásul gyorsan elkészíthető
kertesrecept.hu1 napja
Erre cseréld le a zsemlemorzsát, ha rántott húst csinálsz! Én már mindig csak ezt használom
erdekesmagazin.hu1 napja
Reszelt almás sütit készítettem, ez volt az első próbálkozásom és isteni lett
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mihez kezdjünk a zöld paradicsomokkal?
agroforum.hu4 órája
Hogyan használjuk környezettudatosan és energiatakarékosan a jakuzzinkat?
spatrendonline.hu5 órája
Egyre több fiatal férfi esik bele az idősebb nőkbe (és fordítva)
bien.hu17 órája
Melyik a jobb: magyar és német sörök összehasonlító tesztje
vince.hu21 órája
Egy év múlva újranyithat a siófoki Galerius Fürdő
balatonica.hu8 órája
Egy olasz vacsoraest tökéletes fogásai - receptek
in.hu15 órája
Beszélnünk kell! – A szülői sebekről
wmn.hu18 órája
Zelenszkij összehasonlította az izraeli helyzetet az ukránnal
tudas.hu20 órája
Z generáció: Új játékszabályokat akarunk!
noivalto.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva