Savanyúság levében pácolt grillezett csirkecomb
Különleges brine lével készül ez az ízletes és szaftos csirkemell! Egyszerű megcsinálni és a végeredmény nagyon meggyőző!
spatrendonline.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Egyre több vegán tér vissza a húsevéshez
agroforum.hu6 órája
Megvesszük, aztán nem használjuk: miért csináljuk ezt?
wmn.hu8 órája
De miért vagyunk szerelmesek? – Mi haszna van?
tudas.hu22 órája
Az év első teliholdja: a Farkas Hold üzenete a lelkednek
nicole.hu6 órája
Így állunk életszínvonalban az EU-ban
haszon.hu20 órája
Strudli
egy.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva