Sárgabaracklekvár ahogy helena készíti
Legtöbbször a lekvárt száraz dunsztba rakom, most meg próbáltam így elrakni. Viszont ha nincsen időnk vele várni,akkor forrón rakjuk üvegbe, és tegyük száraz dunsztba! Ez viszont gyorsabb.
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Melyik jakuzzi illik egy kisebb kertbe vagy teraszra?
spatrendonline.hu22 órája
Miért kérdezik a gyerekek folyton azt, hogy "miért?"
koloknet.hu22 órája
Így készíti a gulyást Jamie Oliver! Te megkóstolnád?
borsonline.hu11 órája
Így derítheted ki, hogy kémkedik-e utánad a telefonod
naphire.hu13 órája
Nem elírás, tényleg 10 forintért kapod a gyerekmenüt, ha ebben az étteremben eszel
mindmegette.hu19 órája
5 gyümölcsfa, ami cserépben tartva is rengeteg termést hoz
femcafe.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva