Sárgabarackbefőtt
Egy nagyobb fazékban felforraljuk a vizet a cukorral és a befőtt tartósítóval. Amíg a víz felforr, addig a sárgabarackot megmossuk, elfelezzük, aztán kimagozzuk.
Nagyon fontos, hogy az ...
mindmegette.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Őszi-téli ételek, melyek felturbózzák az immunrendszeredet
spatrendonline.hu11 órája
Egyetlen titka van a jó kávé főzésének
agroforum.hu11 órája
Egymást taposták a vásárlók a Lidl-ben: megrohanták a diszkontláncot a slágertermékért
penzcentrum.hu5 órája
Fahéjjal az álomalakért? 8 módszer, ahogy segíthet a csodafűszert
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva