Ropogós sörös-mézes malacsült

A malacsült egy igazi magyar comfort food (lélekmelengető étel), amit a leggyakrabban az ünnepekkor, karácsonykor vagy szilveszterkor készítünk el.

Most egy mézes-sörös pácban érlelt verziót mutatok, amiben a temérdek fokhagyma fűszerezése mellett a méz édessége és a barnasör kesernyessége alakít izgalmas pikantériát.

A sütési időt lerövidíthetjük,

nosalty.hu6 hónapja
Tovább olvasom
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle virslit kóstoltunk - köztük az Aldi, a Lidl vagy a Penny saját márkás termékét is - , hogy kiderüljön, megéri-e a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 35 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
˝Európa legtisztább strandja˝ olyan helyen van, amire senki nem számított
00:59
00:00
05:35
05:35
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Konyhai szökevény tehet be az erdőknek

magyarmezogazdasag.hu9 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves