Rengeteg van nálunk belőle, olcsó is, mégis alig esszük, mi az?
Az első és legfontosabb, amit a sárgaborsóról tudni érdemes, hogy valójában nem egy különálló növényfaj vagy termés, hanem a zöldborsó (Pisum sativum) hántolt, szárított és felezett ...
hamuesgyemant.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu13 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Miért hordanak az amerikaiak a lakásban is cipőt?
telex.hu14 órája
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu6 órája
Szauna vagy jakuzzi? Melyiket válasszuk télen?
spatrendonline.hu12 órája
Így reagál rá az agyunk, ha abba hagyjuk a sminkelést
in.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva