
Puha mézeskalács pihentetés nélkül
Az eddigi legfinomabb mézeskalács, amit valaha kóstoltam.
Egyszerűen képtelenség eleget enni belőle, annyira finom és puha.
Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell pihentetni.
Természetesen mézeskalács-fűszerkeverékkel is készíthető.
7 hónapja
A címlapon fut
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
A Mielőtt megveszed újabb részében ötféle szalámit kóstoltunk. Vakteszteltük például a Spar, a Lidl saját márkás termékét és a Pick, a Herz szalámiját is. Vajon megéri a legdrágábbra költeni?
0 seconds of 8 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A világ 7 legszebb épülete, amit egyszer az életben látni kell
01:42