Párolt lilakáposzta
Ahogy a leírásban is írtam, nem kell besózni, kinyomkodni a káposztát mielőtt főznénk. A tapasztalatom alapján sokkal ízesebb, szaftosabb marad így, és majd csak az ételben ereszti ki a ...
nosalty.hu5 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu10 órája
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu18 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu18 órája
Ismered a zöldséget, ami megihlette József Attilát?
egy.hu8 órája
Szauna vagy jakuzzi? Melyiket válasszuk télen?
spatrendonline.hu17 órája
Így reagál rá az agyunk, ha abba hagyjuk a sminkelést
in.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva