
Pacsni
A még pasztrána vagy lapos-vajas elnevezésű péksüti olasz eredetű, amit 1958-ban a német eredetű pacsni váltott fel.
A pacsni nagyüzemi gyártását először Budapesten, a Százados úti kenyérgyárban kezdték meg.
A kézi osztást gépesítő technológia azonban nem vált be, így a termék a kis pékségek kézi terméke maradt.
Ma elég ritkán lehet találkozni
4 hónapja
A címlapon fut
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
Háromféle árkategóriájú vörösbort kóstoltattunk járókelőkkel a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, érdemes-e többet költeni az italra.
0 seconds of 4 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9