Pacsni

A még pasztrána vagy lapos-vajas elne­vezésű péksüti olasz eredetű, amit 1958-ban a német  eredetű pacsni váltott fel.

A pacsni nagyüzemi gyártását először Budapesten, a Százados úti  kenyérgyárban kezdték meg.

A kézi osztást  gépesítő technológia azonban nem vált be, így  a termék a kis pékségek kézi terméke maradt.

Ma elég ritkán lehet találkozni

nosalty.hu4 hónapja
Tovább olvasom
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
Háromféle árkategóriájú vörösbort kóstoltattunk járókelőkkel a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, érdemes-e többet költeni az italra.
0 seconds of 4 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
04:41
04:41
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves