Olcsóbb és finomabb, mint a bolti: házi pisztáciakrém

A pisztáciakrém egy hamisítatlan olasz finomság, amit mi is könnyen elkészíthetünk, hiszen csak néhány összetevőre lesz szükségünk hozzá.

Akár palacsintákhoz, pirítóshoz vagy egy különleges desszert részeként használjuk fel, a pisztáciakrém mindig az ízlelőbimbók örömforrásává válhat.

Hozzávalók:2 csésze pucolt, sült pisztácia1/2 csésze cu

hamuesgyemant.hu1 éve
Tovább olvasom
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
0 seconds of 6 minutes, 0Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
01:07
00:00
06:00
06:00
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves