
Olcsóbb és finomabb, mint a bolti: házi pisztáciakrém
A pisztáciakrém egy hamisítatlan olasz finomság, amit mi is könnyen elkészíthetünk, hiszen csak néhány összetevőre lesz szükségünk hozzá.
Akár palacsintákhoz, pirítóshoz vagy egy különleges desszert részeként használjuk fel, a pisztáciakrém mindig az ízlelőbimbók örömforrásává válhat.
Hozzávalók:2 csésze pucolt, sült pisztácia1/2 csésze cu
1 éve
A címlapon fut
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
0 seconds of 6 minutes, 0Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
01:07