Olasz rakott padlizsán (Parmigiana di melanzane)
A padlizsánokat megmossuk, megszárítjuk és 5-8 mm-es szeletekre vágjuk. Ezt legegyszerűbben úgy tudjuk megtenni, hogy a padlizsán oldaláról levágunk egy csíkot, erre a talpra fektetjük a ...
mindmegette.hu2 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Elege van belőle, hogy a gyerek a telefonon lóg? Itt a megoldás!
holmozogj.hu1 órája
Karácsonyi bólé alkoholmentesen - tökéletes ital, nem csak gyerekeknek!
mindmegette.hu16 órája
Egyetlen ital és leolvadnak a felesleges kilók
roadster.hu19 órája
Unod a hagyományos karácsonyi menüt? Próbálj ki valami újat!
szakmatszerzek.hu20 órája
Így készül az igazi bajai halászlé - videón a tradicionális elkészítési mód
mindmegette.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva