Olasz rakott padlizsán (Parmigiana di melanzane)
A padlizsánokat megmossuk, megszárítjuk és 5-8 mm-es szeletekre vágjuk. Ezt legegyszerűbben úgy tudjuk megtenni, hogy a padlizsán oldaláról levágunk egy csíkot, erre a talpra fektetjük a ...
mindmegette.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu8 órája
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu16 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu16 órája
Ismered a zöldséget, ami megihlette József Attilát?
egy.hu6 órája
Szauna vagy jakuzzi? Melyiket válasszuk télen?
spatrendonline.hu14 órája
Így reagál rá az agyunk, ha abba hagyjuk a sminkelést
in.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva