Olasz klasszikus egy kis tavaszi csavarral: így készül a zöldborsós carbonara
Az egyik legfinomabb, legkrémesebb tésztaétel a carbonara, nem csoda, hogy rengetegen imádják. Ezúttal egy tavaszias változatban, zsenge zöldborsóval készítettük el. Íme a pontos recept!
mindmegette.hu6 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Tényleg rémes hatása van az azték halálsípnak az emberi agyra
raketa.hu4 órája
Gyors, egyszerű és praktikus: így készíts rántottát mikrohullámú sütőben
mindmegette.hu6 órája
Milyen extrákat nyújtanak a felső kategóriás kerti bútorok?
spatrendonline.hu10 órája
422 millió éve kifejlődött sejtből készítettek egy állatot
raketa.hu6 órája
Balatoni bor: 20 pincészet mutatja be tételeit novemberben
vince.hu8 órája
Ha Zéró Kólát iszol, komoly bajba kerülhetsz! - nemzetközi táplálkozástudományi kutatás
profitline.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva