
Olajos piskóta
Ez egy alaprecept.
Amióta megkaptam, szinte kizárólag ezt a piskótát sütöm.
Kitűnő tortákhoz, félbe vagy három részbe vágva, tölthetjük lekvárral, tejszínes vagy főzött krémekkel.
Önmagában is finom, de vanília- vagy csokiöntettel is kínálhatjuk.
Sütés után nem esik össze, szép magas marad, és könnyű szeletelni.
3 éve
A címlapon fut
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás hosszú évek óta kollégák, akiket a szakmájukon kívül az is összeköt, ahogy a világról, a mindennapok történéseiről és a társadalmi szerepvállalásról gondolkodnak. A két előadó a színházon és a közéleten kívül mesél arról is, hogy mit lehet kezdeni a gyerekkori traumákkal, milyen segítséget nyújthat a humor és milyen terveik vannak a jövőre nézve!
0 seconds of 48 minutes, 20 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
06:45