Nem félünk a szarvastól, borókabogyóval az igazi
Az őz- és szarvashús kiváló minőségű, ízletes és kevés zsírt tartalmaz, ezenkívül mostanában tele van vele a Lidl. De mit kell vele csinálni, hogyan készítsük el? Mesterszakácsot kérdeztünk.
nlc.hu3 éve
Még több friss hír
Sütőben sül az egyszerű fasírtgolyó, zsemle helyett ezt tedd bele és szaftos lesz
mindmegette.hu11 órája
Laktató, egyszerű étel hétfőre: savanyú káposztás tészta pirított húsos szalonnával
mindmegette.hu13 órája
Töltés
Kapcsolódó
Ha így készíted a rántott sajtot, tuti, hogy tökéletes lesz - mutatjuk a receptet!
mindmegette.hu6 órája
Új életre kel a krumplipüré, ha hozzákevered, ami a tepsiben megmarad
mindmegette.hu9 órája
Laktató, egyszerű étel hétfőre: savanyú káposztás tészta pirított húsos szalonnával
mindmegette.hu13 órája
Trianonnal ez lett a világ vége
telex.hu16 órája
Tradíció és egészség egy üvegben: savanyú káposzta
tulipgardencafe.hu18 órája
7 alapanyag, amit soha ne vásárolj meg Martha Stewart szerint
mindmegette.hu1 órája
Sajtos puffancs
habostorta.hu13 órája
8 tetoválás, ami hatalmas red flag: menekülj, ha látod!
joy.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva