Ne dobjuk ki a görögdinnye héját, tökéletes savanyúság készíthető belőle!
A friss görögdinnye a nyár egyik legfinomabb hozzávalója, azt viszont kevesen tudják, hogy nemcsak az édeskés belső részt tudjuk felhasználni, hanem a gyümölcs héját is. A savanyúság ...
drive.hu3 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Melyik jakuzzi illik egy kisebb kertbe vagy teraszra?
spatrendonline.hu21 órája
Miért kérdezik a gyerekek folyton azt, hogy "miért?"
koloknet.hu21 órája
Így készíti a gulyást Jamie Oliver! Te megkóstolnád?
borsonline.hu10 órája
Így derítheted ki, hogy kémkedik-e utánad a telefonod
naphire.hu12 órája
Nem elírás, tényleg 10 forintért kapod a gyerekmenüt, ha ebben az étteremben eszel
mindmegette.hu18 órája
5 gyümölcsfa, ami cserépben tartva is rengeteg termést hoz
femcafe.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva