Ne dobjuk ki a görögdinnye héját, tökéletes savanyúság készíthető belőle!
A friss görögdinnye a nyár egyik legfinomabb hozzávalója, azt viszont kevesen tudják, hogy nemcsak az édeskés belső részt tudjuk felhasználni, hanem a gyümölcs héját is. A savanyúság ...
drive.hu1 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Amit tehetünk a rengeteg poloska ellen
tudas.hu8 órája
Hummusz: tényleg olyan egészséges, mint ahogy mondják?
magyarmezogazdasag.hu9 órája
Különleges teszt az életedről – Ez van most veled
taplalekallergiamagazin.hu18 órája
Gyerekbarát kutyafajták – Hogyan válasszunk megfelelő társat kisgyermekek mellé?
habostorta.hu5 órája
A P vitamin hiány tünetei aggasztóak lehetnek
habostorta.hu6 órája
A családi szennyest nem teregetjük ki, avagy alkoholista a családban
noivalto.hu6 órája
Hadas Kriszta: Jön a nagyi!
wmn.hu7 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva