
Nagymamáink cukros finomsága: így készül a vízen kullogó
Kútban kelt, vízen kullogó, vízen kelt.
Leggyakrabban ezen a néven ismerik azt az egyszerű népi süteményt, ami különleges kelesztési módjáról kapta a nevét, A Vidék íze magazinban Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette.
hu Sütisulijának házigazdája elkészítette nagymamáink egyik kedvenc kelt tésztás receptjét.
1 éve
A címlapon fut
A nagy tejfölteszt: az egyik termék magasan verte a mezőnyt
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle tejfölt kóstoltunk. Vakteszteltük a Lidl, az Aldi, a Spar, és a Penny saját márkás termékeit, de a Zott és a Magyar Tejföl sem maradt ki. A kérdés most is az: vajon megéri a drágábbat választani a boltokban?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9