Modern konyhatechnikák: mi is az a liofilizálás?
Sokféle módszerrel élhetünk, ha tartósítani szeretnénk valamit: lefagyaszthatjuk, megaszalhatjuk, de az a legjobb, ha e kettő megfelelő kombinációját alkalmazva fagyasztva szárítunk.
ridikul.hu2 éve
Még több friss hír
Így lesz tökéletes a bejgli tésztája - íme Széll Tamás repedésbiztos receptje
mindmegette.hu22 órája
Töltés
Ki tudja megoldani Einstein rejtvényét?
raketa.hu3 órája
Mennyi ásványi anyag rejtőzik egyetlen szem aszalt szilvában?
tulipgardencafe.hu8 órája
Így derítheted ki, hogy kémkedik-e utánad a telefonod
naphire.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva