Mitől lesz a brownie belül lágy, de a tetején roppanós?
A félórás sütemény, aminek sikeréhez az a pár percre sem lankadó figyelem szükséges, hogy sütés közben elcsípjük a még éppen lágy és ragacsos állagot. Meg még pár apró trükk.
telex.hu7 hónapja
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu22 órája
Töltés
Kapcsolódó
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu3 órája
Ropogós bacon: a séf elárulta, hogyan lesz 4 perc alatt tökéletes az étel
mindmegette.hu23 órája
Egy kutatás szerint a D-vitamin hiánya autoimmun betegségeket okozhat
hamuesgyemant.hu7 órája
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva