Miért kell főzni a diót? Csak kevesen tudnak erről a csodálatos trükkről

A dió egészben való főzése egy olyan konyhai trükk, amit régen a nagyanyáink is alkalmaztak.

Ettől az egyszerű praktikától a dió ízesebbé és könnyebben felhasználhatóvá válik.

life.hu8 hónapja
Tovább olvasom
˝Európa legtisztább strandja˝ olyan helyen van, amire senki nem számított
Ugyan a spanyol település főleg a féktelen bulizásról ismert, a tengerparton mégis színtiszta víz és fehér homok vár az utazókra.
0 seconds of 59 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy kávékapszula-teszt: az olcsóbb kávé mindenkit meglepett
06:38
00:00
00:59
00:59
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Attila a zátonyon

aquamagazin.hu4 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves