Megszeretni a pacalt

Meg lehet szeretni a pacalt? Hogyan nem lesz büdös? Miért készül belőle pörkölt, ha valójában nem is pirul, miért kell mellé köröm, és mi az az abálás? Minden körmös pacalos kérdést ...
telex.hu10 hónapja
Tovább olvasom
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
07:01
07:01
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Sonkát, de jót!

demokrata.hu8 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves