Marináljuk-e egyáltalán a csirkehúst?
Elsőre furcsának tűnhet a címben feltett kérdés, pedig van létjogosultsága. Marinálni azért szoktunk, hogy a hús puhább, szaftosabb legyen, valamint jól magába szívja a fűszerek aromáját.
izeselet.hu4 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
A legfinomabb hajtogatott krumplis pogácsa, amiből nem tudsz eleget sütni
mindmegette.hu17 órája
Megvan a csodaszer másnaposság ellen? A te konyhádban is ott van!
mindmegette.hu22 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu23 órája
Miért hordanak az amerikaiak a lakásban is cipőt?
telex.hu23 órája
Eltömődött a húsdaráló? Nagymamám trükkje azonnal megoldja a problémát
mindmegette.hu11 órája
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu15 órája
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva