Marináljuk-e egyáltalán a csirkehúst?
Elsőre furcsának tűnhet a címben feltett kérdés, pedig van létjogosultsága. Marinálni azért szoktunk, hogy a hús puhább, szaftosabb legyen, valamint jól magába szívja a fűszerek aromáját.
izeselet.hu4 éve
Még több friss hír
Tökéletes ajándék az utolsó pillanatban is: grilles ajándékutalvány karácsonyra
spatrendonline.hu11 órája
Töltés
Kapcsolódó
Elege van belőle, hogy a gyerek a telefonon lóg? Itt a megoldás!
holmozogj.hu5 órája
Karácsonyi bólé alkoholmentesen - tökéletes ital, nem csak gyerekeknek!
mindmegette.hu19 órája
Egyetlen ital és leolvadnak a felesleges kilók
roadster.hu22 órája
Unod a hagyományos karácsonyi menüt? Próbálj ki valami újat!
szakmatszerzek.hu23 órája
A természet csodaszere a hagyományos és modern gyógyászatban
tulipgardencafe.hu7 órája
Bácskai töltött káposzta
egy.hu17 órája
Last minute ajándékötletek karácsonyra - 10 utolsó pillanatos tipp
mindmegette.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva