Már tudományos magyarázata is van, hogy miért kell a borok mellé sajtot fogyasztanunk

A finomabbnál finomabb borok és a különleges sajtok hosszú ideje tökéletes kiegészítői egymásnak. Egy új kutatás szerint azonban nemcsak az ízharmónia miatt érdemes ezt a kombinációt ...
hamuesgyemant.hu2 hónapja
Tovább olvasom
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hatféle sárgabaracklekvárt kóstoltunk. Vakteszteltük például a Lidl és a Spar saját márkás termékeit, ahogy a Darbo és az Univer lekvárját is. A nagy kérdés ezúttal nemcsak az, hogy megéri-e a drágábbra költeni, hanem az is: létezik finomabb a házi lekvárnál?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
06:45
06:45
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Gréti szelet

streetkitchen.hu22 órája

15 perces túrós muffin

streetkitchen.hu3 órája

Székely tészta

egy.hu16 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves