Majonézes krumplisaláta 8. - tojásos

Én a majonézt mindig frissen készítem.

Egy tojássárgája 1 dl olajat vesz fel, sózom, pici nyírfacukrot teszek bele és frissen csavart citromlevet.

Az olajat először csak cseppentként szabad a tojáshoz tenni és robotgéppel állandóan keverni.

A krumplit nem sokáig kell főzni, nehogy összetörjön.

nosalty.hu6 hónapja
Tovább olvasom
Ez a 6 ruhadarab tiltólistás a repülőkön a légiutas-kísérők szerint
A kényelmes utazás a megfelelő öltözékkel kezdődik – mutatjuk, mit érdemes otthon hagyni, ha repülőre szállsz.
0 seconds of 1 minute, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:12
01:12
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves