Kulajda

A cseh-morva klasszikust, a tejfölös-gombás-kapros krumplilevest a Cseh-erdőtől Ausztria északi terültéig különböző változatokban készítik.

Van, ahol külön főzik a burgonyát, és csak a tálaláskor adják a leveshez.

Vannak, akik krémesen és édeskésen szeretik, mások igazán savanyún.

Egyes változatai füstölt húst is tartalmaznak, hiszen ez a laktató l

egy.hu7 hónapja
Tovább olvasom
"Felszámolják az 50 forintot, de nem fogjuk cipelni a palackot" - A büfékben nincs kötelező visszaváltás
A videónkban megszólaltatott büfések szerint a vendégek azért nem állnak el a vásárlástól, mert felszámolják az 50 forintos betétdíjat, de mi lesz a visszaváltható palackok sorsa? Erről kérdeztük a vendéglátósokat és a fogyasztókat.
0 seconds of 4 minutes, 25 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
04:25
04:25
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves