Kovászos uborka télire - tartósítószer nélkül

Lengyelországban élek, és itt tanultam ezt a féle kovi ubit.

Kicsit más az íze, de nagyon finom.

A legjobb benne, hogy eláll akár évekig.

Nemrég nyitottunk ki egy 5 literes ásványvizes üvegeset, ami most volt pont 1 éves.

És nagyon finom volt.

2-3 hét után már ehető, de még a közepe nyers kicsit.

1 hónap után már teljesen jó, de még érezni rajta,

nosalty.hu4 éve
Tovább olvasom
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Ez a 6 ruhadarab tiltólistás a repülőkön a légiutas-kísérők szerint
01:12
00:00
00:54
00:54
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves