Kovászos uborka tartósító nélkül télire
Fontos, hogy ne nagyon nagy és magos uborkát tegyünk el. Nem kell túlkovászolni, roppanós maradjon, mielőtt áttesszük kisebb üvegekbe, és pasztörizáljuk a befőzőautomatával. Jó étvágyat ...
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
A város, ami azért nem semmisült meg, mert 74 éve borús volt az ég
raketa.hu16 órája
Ősz a teraszon az Otthon Neked Magazin műsorában
spatrendonline.hu18 órája
Citromkrémes-mákos piskóta tojásmentesen, olívaolajjal
prove.hu13 órája
Ennél a levesnél nem fogsz jobbat enni ősszel
in.hu15 órája
Innen tudhatod, hogy nagyon hiányzol az exednek
bien.hu17 órája
Miért elengedhetetlen a népmese a mai gyerekek számára?
koloknet.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva