Klasszikus becsinált leves

A becsinált leves nálam a gyerekkort idézi meg: nagyanyám után, anyám is rendszeresen készítette el nekünk ezt a kiadós levest, amit a tejföl tesz krémessé, a citrom leve pedig izgalmasan savanyúvá.

A leves eredete után kutatva állapítottam meg, hogy bár az elnevezése sokunknak viccesen hangzik, de hivatalosan a neve a francia fricassée (ejtsd: fri

nosalty.hu3 éve
Tovább olvasom
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
Van egy meseszép falu Norvégiában, amely minden nyáron turisták ezreit fogadja - azonban bármikor eltűnhet a föld színéről.
0 seconds of 1 minute, 30 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:30
01:30
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Rántott sertésmáj

streetkitchen.hu7 órája

Cukkinifasírt zabpehellyel

streetkitchen.hu22 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves