Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Neked is mindig ilyen lesz, ha ismered a fortélyokat! Mutatjuk a tuti tippeket, sütési szabályokat. Próbáljátok ki és ...
mindmegette.hu6 hónapja
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu6 órája
A borzongás vára, vagyis a „Vérgrófnő” története
uniside.hu9 órája
Tenyérnyi óriáspókok ezrei szabadultak el ebben az európai országban
travelo.hu2 órája
Mekkora a szegénység Magyarországon, ki számít szegénynek?
hovege.hu3 órája
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva