
Kínai édes-savanyú csirke párolt rizzsel
Az édes-savanyú csirke egy igazán klasszikus, bár erősen a nyugati ízlésre szabott kínai étel, amelyet a legtöbben félnek otthon megfőzni, ezért a nem túl biztató bolti szószos verzióját választják.
Pedig sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnánk.
A mi receptünk ropogós csirkehússal, ananásszal, friss zöldségekkel készül, és látványra sem utolsó
2 éve
A címlapon fut
A világ 7 legszebb épülete, amit egyszer az életben látni kell
Válogatásunkban a világ 7 legszebb és legkülönlegesebb épülete szerepel – a több ezer éves piramisoktól a modern mérnöki bravúrokig.
0 seconds of 1 minute, 42 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
06:00