Kínai édes-savanyú csirke párolt rizzsel

Az édes-savanyú csirke egy igazán klasszikus, bár erősen a nyugati ízlésre szabott kínai étel, amelyet a legtöbben félnek otthon megfőzni, ezért a nem túl biztató bolti szószos verzióját választják.

Pedig sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnánk.

A mi receptünk ropogós csirkehússal, ananásszal, friss zöldségekkel készül, és látványra sem utolsó

nosalty.hu2 éve
Tovább olvasom
A világ 7 legszebb épülete, amit egyszer az életben látni kell
Válogatásunkban a világ 7 legszebb és legkülönlegesebb épülete szerepel – a több ezer éves piramisoktól a modern mérnöki bravúrokig.
0 seconds of 1 minute, 42 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
06:00
00:00
01:42
01:42
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves