Készítsd így a kovászos uborkát, és tuti, hogy a tapasztalt háziasszonyok is elkérik a receptet
A magyar konyha savanyúságainak alappillére a kovászos uborka. Szinte nincs olyan család, étterem, ahol ne készülne, és természetesen nem csak az uborkát fogyasztjuk, hanem a hűsítő ...
mindmegette.hu2 napja
Még több friss hír
Ha gyümölcsöt ennénk a repülőn, mindenképp ezt válasszuk – állítja a szakértő
hamuesgyemant.hu1 napja
Grillek és minden grilleszköz, amire a kültéri sütéshez csak szükséged lehet
spatrendonline.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Bilire szoktatás: mikortól és hogyan érdemes elkezdeni?
babanet.hu3 órája
Sztrókot okozhat a magyarok kedvenc gyorsétele
mindmegette.hu22 órája
Lélegzésre kijelölt hely nyílt a Gellért-hegyen
travelo.hu20 órája
Az örök vegyi anyagok átszivárognak az emberi bőrön
in.hu22 órája
Taroltak az Irsai Olivér borok a 43. Országos Borversenyen
vince.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva