Kalács a javából: így készül a klasszikus húsvéti ostoros

A húsvét egyik legjobb része kétségkívül az étkezés: a frissítő és intenzív torma, a főtt sonka, és a tojássaláta mellett elhagyhatatlan a foszlós, puha és édeskés kalács is. Mutatjuk ...
drive.hu2 hónapja
Tovább olvasom
"Felszámolják az 50 forintot, de nem fogjuk cipelni a palackot" - A büfékben nincs kötelező visszaváltás
A videónkban megszólaltatott büfések szerint a vendégek azért nem állnak el a vásárlástól, mert felszámolják az 50 forintos betétdíjat, de mi lesz a visszaváltható palackok sorsa? Erről kérdeztük a vendéglátósokat és a fogyasztókat.
0 seconds of 4 minutes, 25 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
04:41
00:00
04:25
04:25
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Sajtos karfiolleves

egy.hu15 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves