Jahni László séf titka a ropogós bőrű, szaftos húsú a csülökhöz
Cupákos, kollagénes, szaftos, de mégis megosztó a sült csülök vagy a belőle készült pörkölt - nincs mindenki oda a zsírosabb húsrészekért, de a csülöknek külön helye van köztük is a puha ...
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Karácsonyi bólé alkoholmentesen - tökéletes ital, nem csak gyerekeknek!
mindmegette.hu6 órája
Egyetlen ital és leolvadnak a felesleges kilók
roadster.hu9 órája
Unod a hagyományos karácsonyi menüt? Próbálj ki valami újat!
szakmatszerzek.hu9 órája
Hat dolog, amit sosem lenne szabad megennünk a szakértők szerint
roadster.hu14 órája
A tökéletes tökéletlen "ha reped, repedjen" bejgli receptje – nem csak karácsonyra
lifeandbody.hu15 órája
Próbáld ki a Google helyett: már ingyenes a ChatGPT keresője
haszon.hu10 órája
Így készül az igazi bajai halászlé - videón a tradicionális elkészítési mód
mindmegette.hu12 órája
Tíz dolog, amit tilos a mikróba tenni
agroforum.hu13 órája
Globális léptékű felmelegedést okozott, hogy drasztikusan lecsökkent a hajók légszennyezése
villanyautosok.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva